]]>

Arrangement

Live webinar - Nærværende ledelse trods distance

Alle er nu blevet kastet ud i disciplinen distanceledelse, derfor er du måske blevet mere nysgerrig på ledelsesformens fordele og ulemper og vil fine-tune din praksis.

Online

Hvad handler webinaret om?

Du har nu klaret dig igennem flere uger med medarbejdere, der arbejder hjemme, i mens du måske har andre medarbejdere på arbejdspladsen eller et tredje sted – alt efter branche og sektor. På dette webinar vil Professor emeritus Henrik Holt Larsen folde disciplinen distanceledelse ud. Han har forsket i de mange fordele, ulemper og dilemmaer, der er forbundet med distanceledelse. Oplægget er selvfølgelig krydret med den særlige situation, som vi står i med COVID-19 og der vil blive erfaringsudveksling med de andre deltagere.

Der er fordele og ulemper ved alle ledelsesformer, og det er ikke sikkert, at vi er opmærksom på dem alle ved distanceledelse, da omstillingen for mange har været brat. For eksempel føler nogle medarbejdere måske en større frihed – mens andre føler sig ensomme og mangler kollegernes nærhed og sparring. I andre situationer får distancen nogle af medarbejderne til at træde i karakter og træffe gode beslutninger på egen hånd, hvor andre medarbejdere måske skulle have vendt opgaven med dig eller en kollega først.

Lad os blive klogere sammen på webinaret når Henrik Holt Larsen først folder disciplinen distanceledelse ud, hvorefter vi deler erfaringerne med distanceledelse og de dilemmaer og fordele, som der opstår.

Der er check-in fra kl. 9.45. En konsulent fra Djøf guider dig sikkert gennem processen. 

Praktisk information:

  • webinaret kræver din aktive deltagelse i gruppesessions, så vi anbefaler lyd via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat.
  • under gruppesession anbefaler vi billede (webkamera)
  • vi starter med lyd-check in kl. 9.45, begynder selve webinaret kl. 10.00.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle