]]>

Arrangement

Live webinar - menneske først og dernæst leder

Vær med, når ledelsesfilosof Tommy Kjær Lassen giver sit perspektiv på, hvorfor det er den menneskelige side af ledelse, som er vigtig nu og i fremtiden.

Online

Hvad handler webinaret om?

For at finde frem til det væsentlige i lederskabet kan vi ikke bare trykke på en knap og få resultatet, men vi skal mange spadestik dybere og finde frem til værdier og menneskeligt ståsted.

Tommy Kjær Lassen er lige nu aktuel med en ny bog, hvor han dykker ned i, hvordan den filosofiske tænkning kan berige og inspirere hverdagens ledelsespraksis. Der opleves en stigende kompleksitet, og det stiller krav til dig som leder, så vi ikke falder i en konstant rationel og teknologisk problemløsning, men hvordan skaber vi mere nærvær, empati og energi i hverdagen?

I denne samtale mellem Tommy Kjær Lassen styret af journalist Mette Walsted Vestergaard vil den filosofiske tænkning i lederskabet være i centrum. Hvis din nysgerrighed er blevet vakt, så kan du starte med artiklen Menneske først, dernæst leder.

Praktiske informationer

  • Webinaret vil foregå via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom Pro account. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom og læs også Djøfs privatlivspolitik for webinarer via Zoom.
  • Webinaret kræver din aktive deltagelse med lyd via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat.
  • Du kan logge på via pc/tablet og mobil.
  • Du kan logge på fra kl. 16.45 og sikre dig, at din lyd fungerer.

 

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle