]]>

Arrangement

Live webinar - ledelsesudfordringer i den digitale omstilling

Digital vismand og professor Jan Damsgaard vil sammen med ph.d. og lektor Rikke Kristine Nielsen give deres bud på, hvordan de danske ledere kan nå endnu længere med den digitale transformation.

Online

Hvad handler webinaret om?

Distanceledelse er det nye ’ledelsessort', men det er blot en meget lille del af den digitale omstilling, og mange har mestret distanceledelse i årevis. Samtidig er der ingen tvivl om, at hvis vi skal flytte os fra ’it-æraen’, skal vi i gang med de digitale forretningsmodeller og velfærdsydelser. Kun ad den vej kan vi skabe den digitale transformation, som det danske erhvervsliv og samfund har brug for. Men hvordan kommer vi derhen?

Vi stiller skarpt på, hvad der skal til for at skabe den digitale transformation med gentænkning af vores opgaver, ledelse og processer.

Webinaret modereres af journalist Mette Walsted Vestergaard.

Som inspiration kan du læse artiklen 'Danske ledere er dårligt rustet til digitaliseringen', hvor Jan Damsgaard tegner et billede af, hvor vi er nået til i dag.

Praktiske informationer

  • Mødet vil foregå via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom Pro account. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom og læs også Djøfs privatlivspolitik for webinarer via Zoom.
  • Webinaret kræver din aktive deltagelse med lyd via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat.
  • Dagen før får du tilsendt et link og nærmere information om webinaret.
  • Du kan logge på via pc/tablet og mobil.
  • Du kan stille spørgsmål via en Q&A-funktion, og så besvarer vi dem løbende 'live'.
  • Du kan logge på fra kl. 16.15 og sikre dig, at din lyd fungerer.
 

 

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle