]]>

Arrangement

Live webinar - kom med og udforsk Mimers brønd

Magnus og Carsten, co-founders af Mimer, fortæller om deres rejse med virksomheden, og alt hvad det indebærer af udfordringer og løsninger.

Online

Hvad handler webinaret om?

Få en unik indsigt i Mimers rejse med start-up af virksomheden, og bliv klogere på, hvordan man kan lykkes med at kommunikere en virksomheds mission og vision ud til et landskab af interessenter – og hvilke udfordringer der kan ligge på lur.

Efterfølgende folder Mimer deres koncept yderligere ud, og gør det helt konkret for dig. Måske bliver du færdiguddannet til februar? Eller måske skal du skrive en kvote 2-ansøgning til marts? Hvad enten du er på udkig efter dit næste job, eller spekulerer på at søge ind på en kandidat, er du landet ved det helt rigtige webinar.

Mimer bruger nemlig anden halvdel af webinaret på at dele ud af deres dybe vidensbrønd og give dig professionel hjælp til, hvordan du skriver den gode og velovervejede ansøgning. Et vigtigt budskab, du allerede kan få med dig nu, er, at der findes flere fremgangsmåder til at udforme den gode ansøgning. 

På webinaret løfter vi sløret for nogle af dem, og du bliver derfor guidet igennem principper og teknikker, du kan bruge fremover.

Praktisk information

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle