]]>

Arrangement

Live webinar - kom godt i gang med aktier

Du kan møde Morten Bang, der fortæller om, hvordan du kommer i gang med at investere i aktier.

Hvad handler webinaret om?

Djøf Netværk Odense holder investeringsaften med Morten Bang, der vil fortælle om, hvordan man kommer i gang på aktiemarkedet. Morten Bang er ung investor, uddannet cand.merc.aud. fra Syddansk Universitet og har blandt andet arbejdet som aktieanalytiker. Han er kendt for sin value-tilgang til aktieinvestering og som en aktiv ejendomsinvestor i Odense.

Aktiehandel er, historisk set, en af de mest lukrative investeringsmuligheder derude, og en forholdsvis billig måde at komme i gang med at investere. Derfor er dette et perfekt sted at starte for nybegyndere, der overvejer at investere i aktier, eller blot er interesserede i at lære mere.

Morten vil dele sin historie om, hvordan han som 15-årig startede med at investere i aktier. Han fortæller om sin rejse og deler erfaringer, tips, muligheder, begreber og fejl han har erfaret undervejs.  

 

Praktiske informationer:

  • Mødet vil foregå via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom Pro account. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom og læs også Djøfs privatlivspolitik for webinarer via Zoom.
  • Webinaret kræver din aktive deltagelse med lyd via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat.
  • Du vælger selv, om du vil deltage med dit billede (webkamera).
  • En dag før eller på dagen får du tilsendt et link og nærmere information om webinaret.
  • Du kan logge på via pc/tablet og mobil.
  • Du kan stille spørgsmål via en Q&A funktion, og så besvarer vi dem løbende 'live'. Du kan også stille dine spørgsmål mundtligt, hvis du har givet adgang til din mikrofon. 
  • Der benyttes ikke webcam på dette webinar.
  • Vi starter altid med lydtjek 15 minutter, før vi begynder - og kan du høre musik, når du logger på, så er du klar.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle