]]>

Arrangement

Live webinar - karriereaften for praktikanter i Bruxelles

Djøf Belgien inviterer efterårssemestrets nye praktikanter til et online-arrangement med fokus på karrieremuligheder i Bruxelles. Der vil være oplæg om EU-concours og fokus på, hvordan man som nyuddannet kan finde vej ind på arbejdsmarkedet i Bruxelles.

Online

Hvad handler webinaret om?

Djøf Belgien vil gerne byde efterårssemestrets danske praktikanter velkommen til Bruxelles.

Så hvis du netop er ankommet til byen, er dette en mulighed for at høre mere om karrieremulighederne i Bruxelles, EU-concours og få sat ansigt på dine medpraktikanter.

I Djøf Belgien plejer vi at møde de nye praktikanter til et fysisk karrierearrangement, men i år kommer selve karrieredelen til at foregå som online-webinar. Her vil ambassaderåd Søren Toft, der arbejder på Danmarks EU-repræsentation for at fremme ansættelse af danskere i EU, fortælle om mulighederne for en karriere i en af EU’s institutioner. Derudover vil Emma Hadrovic, chefkonsulent hos ITD, fortælle om sin vej til et job i Bruxelles og give tips og tricks baseret på egne erfaringer.

Samtidig er der mulighed for at møde nogle af Djøf Belgiens bestyrelsesmedlemmer, som efter bedste evne kan svare på netop dine spørgsmål.

OBS: vi inviterede oprindeligt på øl og pomfritter på Place Luxembourg efter webinaret. Som følge af den seneste COVID-19-udvikling i Belgien, er denne del af arrangementet aflyst.

Praktiske informationer

  • Webinaret foregår via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom Pro account. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom  og læs også Djøfs privatlivspolitik for webinarer via Zoom
  • Du får tilsendt link og informationer om Zoom på dagen, hvor webinaret finder sted.
  • Webinaret kræver din aktive deltagelse med lyd via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat.
  • Du vælger selv, om du vil deltage med dit billede (webkamera).
  • Vi starter med tjek ind kl. 16.50 (så vi sikrer os, at teknikken kører) og begynder selve webinaret kl. 17.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle