]]>

Arrangement

Live webinar - karriere og hverdag som diplomat

Du kan høre Uffe Balslev fortælle om sit virke som ambassadør for Danmark og som tillidsrepræsentant for de danske udsendte diplomater. Derudover vil han fortælle om verdenssituationen set fra en dansk diplomats perspektiv i Dublin.

Aktivitetspuljen

Hvad handler webinaret om?

Overvejer du en karriere i udenrigstjenesten? Er du interesseret i internationale relationer eller Brexit? Synes du måske bare Irland er et fedt land, og vil du vide mere om forholdet mellem Danmark og Irland? Så meld dig til Djøf netværk Odenses webinar, hvor vi inviterer den danske ambassadør i Irland, Uffe Balslev over til en snak om karriere i Irland.

Dette webinar giver dig mulighed for at komme tæt på hverdagen på en dansk ambassade i udlandet, hvor du får erfaringer fra ikke bare Uffe Balslev selv, men også fra mange andre danske udsendte diplomater. Derudover vil du få indsigt i forhandlingerne om Brexit, hvordan dette stiller Irland i en særlig situation, og hvordan Danmark forholder sig til det hele. Vi lægger op til et uformelt møde mellem jer og en af dem, der bedst kan tale om udfordringer og overvejelser i forbindelse med en karriere i udenrigstjenesten.  

Praktiske informationer

  • Mødet vil foregå via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom Pro account. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom og læs også Djøfs privatlivspolitik for webinarer via Zoom.
  • Webinaret kræver din aktive deltagelse med lyd via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat.
  • Du vælger selv, om du vil deltage med dit billede (webkamera).
  • En dag før eller på dagen får du tilsendt et link og nærmere information om webinaret.
  • Du kan logge på via pc/tablet og mobil.
  • Du kan stille spørgsmål via en Q&A funktion, og så besvarer vi dem løbende 'live'. Du kan også stille dine spørgsmål mundtligt, hvis du har givet adgang til din mikrofon. 
  • Der benyttes ikke webcam på dette webinar.
  • Vi starter altid med lydtjek 15 minutter, før vi begynder - og kan du høre musik, når du logger på, så er du klar.
 

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle