]]>

Arrangement

Live webinar - jobmuligheder som cand.merc.

Læser du cand.merc. på Aarhus BSS og er nysgerrig på de forskellige jobmuligheder, der venter efter studiet, så deltag i webinaret.

Online

Hvad handler webinaret om?

Ønsker du som cand.merc.-studerende at blive klogere på dine muligheder som nyuddannet på arbejdsmarkedet? Hvis ja, så kom med, når Djøf i samarbejde med Studenterlauget byder velkommen og slår de virtuelle døre op for et webinar i karrierens tegn!

På live webinaret vil du stifte bekendtskab med en rekrutteringskonsulent fra PwC, som vil fortælle dig om, hvilke kompetencer og værdier de søger når de rekrutterer nyuddannede studerende, gode råd til hvordan du kan stå skarpest til jobsamtalen, også i tilfældet af at den skal foregå digitalt efter Covid-19 virussens indtraf i Danmark og resten af verden.

Du vil også stifte bekendtskab med to cand.merc.er fra Aarhus BSS, der vil fortælle om deres erfaringer og møde med arbejdsmarkedet efter studietiden og hvordan hvordan de er havnet på deres nuværende arbejdsplads i henholdsvis ISS og Lego.

 

Praktiske informationer

  • Mødet vil foregå via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom proaccount. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom og læs også Djøfs privatlivspolitik for webinarer via Zoom.
  • Webinaret foregår live med lyd via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat
  • Du vælger selv om du vil deltage med dit billede (webkamera) og du kan stille spørgsmål undervejs i live-chatten
  • Vi starter med lyd-check in 15.30 og begynder selve webinaret kl. 16.00.

 

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle