]]>

Arrangement

Live webinar - Jesper Steinmetz om USA's præsidentvalg

Jesper Steinmetz, journalist og USA-korrespondent for TV2, giver sit bud på, hvordan coronakrisen og #BlackLivesMatter påvirker det amerikanske præsidentvalg og udfaldet af valgkampen.

Online

Hvad handler webinaret om?

Som TV2's USA-korrespondent følger journalist Jesper Steinmetz det kommende præsidentvalg tæt.

Steinmetz har siden 2010 bragt danskerne nyhedsreportager fra hele USA, og det er netop hans indgående kendskab til USA, der danner baggrund for denne 'Fredagssalon' med fokus på amerikansk politik.

Hvilken rolle kommer Covid-19, #BlackLivesMatter og presset på den amerikanske økonomi til at spille i kampen om stemmerne den 3. november 2020, når der igen er præsidentvalg i USA?

Hør Jesper Steinmetz' syn på præsidentvalget i lyset af den sidste tids turbulens, hans analyse om, hvem Joe Biden måske vælger som sin vicepræsident og få et ”sneak peak” af Jesper Steinmetz' nye bog.

Praktiske informationer

  • Du får tilsendt link og informationer om Zoom, som er vores webinar-værktøj, to timer før, webinaret finder sted.
  • Webinaret kræver din aktive deltagelse med lyd via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat.
  • Vi starter med tjek ind kl. 3.45 pm (så vi sikrer os, at teknikken kører).

Bemærk

  • Webinaret starter kl. 4 pm New York-tid. Beregn venligst selv, hvornår webinaret finder sted, dér hvor du opholder dig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle