]]>

Arrangement

Live webinar - investering for begyndere

Bliv klædt på til din første investering - jo før, des bedre. Ophelia Invest tager dig i hånden og lærer dig, hvad du har brug for at vide, for at du kan komme i gang.

Online

Hvad handler webinaret om?

Mange har en forestilling om, at det er svært at komme i gang med at investere, men i virkeligheden er investering for alle. Dog kan det være grænseoverskridende at springe ud i det. Derfor har vi planlagt et arrangement, hvor du bliver taget i hånden og bliver klar til din første investering.

 

Hvad er en aktie? Hvad er et godt afkast? Og hvordan kommer man godt i gang med at investere som studerende? Har du brug for et skub til at komme i gang med investering, så er det her et webinar for dig. Her får du gode råd til at komme godt i gang med din første investering med Ophelia Invest.

 

Webinaret klæder dig på til din første investering og introducerer dig for grundlæggende begreber, som er gode at kende, inden man går i gang. Det og meget mere vil Sarah Ophelia Møss, stifter af Ophelia Invest og Forlaget Penge komme ind på.

 

Som deltager på arrangementet får du 50% på Ophelias investeringsguide, som du får tilsendt en rabatkode til, efter arrangementets afholdelse. Så hvorfor vente? Investeringseventyret venter på dig, og din første investering kan være lige om hjørnet. Vi ses på Zoom.

Praktiske informationer

  • Mødet vil foregå via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom Pro account. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom og læs også Djøfs privatlivspolitik for webinarer via Zoom.
  • Webinaret kræver din aktive deltagelse med lyd via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat.
  • Du vælger selv, om du vil deltage med dit billede (webkamera).
  • Du kan stille spørgsmål via en Q&A funktion, og så besvarer vi dem løbende 'live'. Du kan også stille dine spørgsmål mundtligt, hvis du har givet adgang til din mikrofon.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle