]]>

Arrangement

Live webinar - grøn Grundlov og bæredygtig stat

Som en optakt til Grundlovsdag inviterer 'DjøfereForFuture' til webinar og oplæg ved forskerne Sune Klinge og Anders Blok om 'Grøn Grundlov og bæredygtig stat'.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Én af Grundlovens vigtigste funktioner er at udgøre et værn mod statens indgreb - bør vi derfor indskrive retten til at leve i et sundt og bæredygtigt klima i Grundloven?

Til dette webinar vil Anders Blok kontekstualisere Grøn Grundlovs-debatten ved at præsentere en bred vifte af juridisk-institutionelle omstillingsudfordringer mod bæredygtighedsstaten. Sune Klinge vil holde et oplæg om, hvorfor og hvordan Grundloven både kan og bør indeholde en bestemmelse, som sikrer miljøet, klimaet og naturen. Undervejs i oplæggene vil der være mulighed for at stille spørgsmål til forskerne.

Efter oplæggene kan deltagerne aktivt tilvælge at blive og deltage i relateret workshop, hvor vi vil arbejde med at konvertere de bæredygtige idéer til grøn handling: Vi genererer i samarbejde svar på, hvordan vi djøfere kan bidrage til at opbygge den bæredygtige stat. Man er velkommen til blot at deltage i den første time med oplæg og logge af derefter.

Praktiske informationer

  • Mødet vil foregå via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom proaccount. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom og læs også Djøfs privatlivspolitik for webinarer via Zoom.
  • Ugen op til webinaret får du tilsendt et link og nærmere information.
  • Du kan logge på webinaret via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat.
  • Vi starter med lydtjek kl. 16.45 og begynder selve webinaret kl.17.00

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle