]]>

Arrangement

Live webinar - få styr på din studieøkonomi

Ved du, hvor mange penge du har til rådighed hver måned, og kniber det med at holde styr på økonomien? Få gode råd på dette webinar og styr på SU og SKAT.

Online

Hvad handler webinaret om?

Kom og hør Lån & Spars råd til at få en sund studieøkonomi op at køre. Mange unge oplever hvert år et skattesmæk. Ved at få styr på økonomien, SU-regler, fradrag og dit skattekort, kan du undgå det i fremtiden - der skal nemlig ikke så meget til. Så vil du blandt andet også helst undgå at få den store overraskelse om tilbagebetaling af SKAT i starten af 2021, så kom og få information om, hvordan netop det kan undgås.

Sebastian Refsgaard fra Lån & Spar forklarer, hvordan du får styr på dine udgifter, lægger et fornuftigt budget, og hvad du skal være opmærksom på i forhold til SU-regler og skatteindberetninger. Du får her muligheden for at udarbejde din egen skabelon til et budget.

Du går fra webinaret med kendskab til at lave din egen budgetskabelon, og en generel forståelse for, hvordan din studieøkonomi bedst kan skrues sammen. Du får nærmere indblik i, hvad en forskudsopgørelse indebærer, og hvorfor du skal udfylde og tage stilling til den, inden slutningen af 2020. Her er der plads til alle spørgsmål, så kom glad og fyr løs med alle slags spørgsmål. Det er altid rart at have styr på sin økonomi.

Praktiske informationer:    

  • Mødet vil foregå via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom Pro account. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom og læs også Djøfs privatlivspolitik for webinarer via Zoom.
  • Webinaret kræver din aktive deltagelse med lyd via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat.
  • Du vælger selv, om du vil deltage med dit billede (webkamera).
  • Du kan stille spørgsmål via en Q&A funktion, og så besvarer vi dem løbende 'live'. Du kan også stille dine spørgsmål mundtligt, hvis du har givet adgang til din mikrofon.

 

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle