]]>

Arrangement

Live webinar - Er du klar til eksamen?

Deltag på dette live webinar, hvis du vil blive bedre til at strukturere din eksamenslæsning og blive klogere på, hvordan du undgår overspringshandlinger.

Online

Hvad handler webinaret om?

Semestret er ved vejs ende, og eksamensræset begynder. Er din eksamensperiode fyldt med overspringshandlinger og dårlig samvittighed, så frygt ej. Covid-19 har ændret vores hverdag, og det er blevet mere relevant end nogensinde før at kunne strukturere sin tid.

På dette webinar vil du blive klogere på, hvordan du får mest muligt ud af din forberedelsestid og forbliver fokuseret, selv når du sidder og læser op derhjemme. Du vil blandt andet få tips og tricks til planlægning, selvledelse og gode vaner. Vi får besøg af karrierekonsulent Gitte Lykke Ejdrup, som har en særlig interesse for og til daglig rådgiver om selvledelse, motivation og stresshåndtering.

Hun vil komme med gode råd til, hvordan du bedst forbereder dig til eksamen og give dig redskaber til, hvordan du kan arbejde effektivt og skabe balance i hverdagen. Bliv klar til eksamensperioden sammen med os onsdag den 6. maj kl. 10. Webinaret vil bestå af et oplæg efterfulgt af øvelser og vil slutte af med en Q&A.  

Praktiske informationer:

  • webinaret kræver din aktive deltagelse med lyd via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat
  • du vælger selv, om du vil deltage med dit billede (webkamera)
  • vi starter med lyd-check in kl. 9.30 og begynder webinaret kl. 10.00.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle