]]>

Arrangement

Live webinar - djøferne på rejse i fremtiden

Hør fremtidsforsker og forfatter Thomas Geuken fortælle om megatrends og konsekvenserne for dit arbejdsliv.

Webinar

Hvad handler arrangementet om?

Vores arbejdspladser forandres dramatisk i øjeblikket. Derfor bliver vi nødt til at udvikle nye forståelser og færdigheder og indrette et arbejdsliv, der kan håndtere det, som ligger lige for og forude.

 

For at kunne lykkes i fremtiden, behøver virksomheder, ledere og djøfere nye færdigheder. De dilemmaer, vi bliver konfronteret med, de medarbejdere, vi skal lede og samarbejde med, den teknologi, som vi skal bruge, forandres dramatisk i øjeblikket. Derfor bliver vi nødt til at udvikle nye forståelser (mindset) og færdigheder (skillset). 

 

Covid-19 har inviteret os alle sammen med ind i et kæmpe socialt eksperiment, der både har accelereret og hæmmet allerede eksisterende udviklingstræk.

I denne online-talk pakker fremtidsforsker og forfatter Thomas Geuken fremtidskufferten med os og giver et bud på fremtidens arbejdsliv for dig som djøfer.

 

Der bliver mulighed for at stille spørgsmål til Thomas Geuken.

Praktiske informationer

  • Mødet vil foregå via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom proaccount. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom og læs også Djøfs privatlivspolitik for webinarer via Zoom.
  • Ugen op til webinaret får du tilsendt et link og nærmere information.
  • Du kan logge på webinaret via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle