]]>

Arrangement

Live webinar - dit nye digitale arbejdsliv

Hvordan bliver vi bedre digitale medarbejdere? Hvad er mulighederne, og hvor er faldgruberne, både for medarbejdere og ledelsen? Mød speciallæge, forfatter og ekspert i digital sundhed Imran Rashid, der har fulgt corona-digitaliseringen, dens konsekvenser og muligheder tæt på.

Online

Hvad handler webinaret om?

Corona sendte digitaliseringen med stormskridt ind i vores arbejdsliv. Nogle havde erfaringer med hjemmearbejde, mens de fleste ikke havde den store erfaring med digitale møder. Pludselig begyndte morgenen ikke længere med en sludder med kollegaen ved kaffemaskinen, og chefen var ikke længere én, man bare kunne stikke hovedet ind til og vende en sag med. Kollegerne blev til små pixelerede firkanter på en skærm, arbejdstiden skulle man selv styre, og samtidig være kreativ for at få hjemmet og arbejdets ender til at mødes i en tid, hvor Danmark var lukket ned.

Men nu skal arbejdslivet videre, og en ny virkelighed venter. Hvad har vi lært? Hvordan bliver vi ved med at være nogens kolleger og medarbejder, og hvordan undgår vi, at vi altid er på arbejde derhjemme? Mød speciallæge i almen medicin og forfatter Imran Rashid i samtale med moderator Bente Dalsbæk og i dialog med deltagerne. 

Praktiske informationer  

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle