]]>

Arrangement

Live webinar - dansk virksomhed i Frankrig

Netværket Djøf Paris afholder dette webinar, der giver dig indblik i en dansk virksomheds udvidelse til det franske marked. Tilmeld dig og få blandt andet svaret på, hvorfor en dansk virksomhed besluttede sig for at indtage netop Frankrig.

Online

Hvad handler webinaret om?

Frankrig er Danmarks 8. største eksportmarked, men det er ikke et helt nemt marked for de nordiske eller engelsksprogede virksomheder at indtage. Særligt sprog- og kulturforskelle giver virksomhederne udfordringer.

Netværket Djøf Paris inviterer dig til et webinar, hvor vi ønsker at sætte skarpt på disse virksomheders udfordringer. Derfor har vi inviteret repræsentanter for virksomheden NORMAL, som er en ny spiller på det franske marked, til at fortælle os om netop deres oplevelser med at træde ind på markedet, og hvordan deres udvikling går i dag.

Deltag i webinaret og få et indblik i NORMAL's hverdag på det franske marked, hvad der lå til grund for deres valg af marked, hvordan selve virksomhedens udvikling går samt forskellene på det danske og franske marked.

Du får:

  • et indblik i en dansk virksomheds udvidelse på det franske marked
  • et indblik i, hvorfor Frankrig er et interessant eksportmarked
  • tips til, hvad du særligt skal være opmærksom på, hvis du ønsker at lave forretning med franskmændene.

Praktiske informationer

  • Webinaret foregår via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom Pro account. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom  og læs også Djøfs privatlivspolitik for webinarer via Zoom
  • Du får tilsendt link og informationer om Zoom på dagen, hvor webinaret finder sted.
  • Webinaret kræver din aktive deltagelse med lyd via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat.
  • Du vælger selv, om du vil deltage med dit billede (webkamera).
  • Vi starter med tjek ind kl. 18.45 (så vi sikrer os, at teknikken kører) og begynder selve webinaret kl. 19.00.
    Bemærk: Tidspunktet er fransk tid. Beregn venligst selv, hvornår webinaret finder sted, dér hvor du opholder dig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle