]]>

Arrangement

Live webinar - cybersikkerhed for selvstændige

Moderne virksomhedsdrift handler også om cybersikkerhed og it-sikring af din virksomhed.

Hvad handler webinaret om?

Mindre virksomheder er traditionelt mere udsatte for at blive ramt af hackerangreb, der blokerer eller tager filer og mapper som gidsler mod en løsesum. Et ondsindet hackerangreb kan blive et økonomisk meget dyrt bekendtskab for din virksomhed og måske betyde, at du lukker og slukker.

Erfaringen viser, at mindre virksomheder ofte ikke har ressourcer til at opbygge de it-sikkerhedsløsninger, der er behov for, og at man i for høj grad hviler på trygheden fra standard softwareløsninger. Der er derfor al mulig god grund til at holde et vågent øje med din virksomheds cybersikkerhed. Så du både sikrer dine værdier og imødekommer de stigende krav fra finansielle institutioner, samarbejdspartnere og business angels til sikring af cybersikkerhed.

Men hvordan gør man så? Og hvordan arbejder man så med at skabe rammer og procedurer i virksomheden, som er håndterbare og økonomisk rentable for mindre virksomheder?

Vi har inviteret eksperterne Alexander Leise-Hansen fra Danish Cyber Defence og Steen Bogø fra Globeteam til at komme med deres viden, råd og anbefalinger på området. I samråd med eksperterne har vi opstillet en række dilemmaer, som er udgangspunktet for dialogen på arrangementet.

Som selvstændig får du på webcasten nærmere viden og indsigt i, hvad it-sikkerhed betyder for din virksomhed og din forretning, og hvordan du som selvstændig konkret kan arbejde med cyberbeskyttelse og hvilke konkrete redskaber og procedurer, som umiddelbart kan styrke og sikre din virksomhed it-sikkerhedsmæssigt. På arrangementet får du samtidig rig lejlighed til at stille spørgsmål til eksperterne.

Webinaret henvender sig til alle selvstændige, startups og SMV’ere. Det kræves ingen særlig it-tekniske viden eller erfaring for at deltage på webinaret. 

Praktiske informationer:

  • Webinaret kræver din aktive deltagelse med lyd via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat.
  • Du vælger selv, om du vil deltage med dit billede (webkamera).
  • Vi starter med lyd-check in kl.16.45 og begynder selve webinaret kl. 17.00.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle