]]>

Arrangement

Bæredygtighed som karrierevej

Hør om grønne jobmuligheder og bliv klogere på, om det matcher dine kompetencer og karrieremæssige planer.

Online

Hvad handler arrangementet om?

Start din dag med et grønt webinar og hop med på den grønne karrierevej. Hør grønne profiler fortælle om deres job og kompetencer.

Du kan være med til at mindske Co2 aftrykket og skabe bæredygtige løsninger til gavn for os alle, men der er mange andre fordele ved at arbejde med den grønne omstilling.

At arbejde med bæredygtige løsninger betyder nemlig, at du arbejder på tværs af fagområder og indgår i faglige fællesskaber der skaber helt nye og unikke karrieremuligheder for mange djøfere. 
Vi kan se, at medlemmer skifter mellem sektorer, afdelinger og arbejdspladser og derved får skabt en mobilitet på tværs af fagområder, da bæredygtigt arbejde handler om skabe fælles løsninger.

På webinaret vil du også få et indblik i, hvordan virksomheder arbejder strategisk med grøn omstilling, verdensmål og cirkulærøkonomi. Vi giver også gode råd til, hvad du skal vide for at arbejde med grøn omstilling.

'Grøn vækst kan skabe op til 42.000 nye grønne job i Greater Copenhagen i 2035 i forhold til i dag.' – Kilde: Gate 21 

Flere og flere virksomheder har netop fokus på CO2 -reducering, bæredygtighed, energieffektivitet og miljøvenlige tiltag som en del af deres vision eller forretningsgrundlag. Den opgave kan du være med til at løfte.

Job, bæredygtighed, cirkulær økonomi og ansvar – går hånd i hånd. Der er meget stort politisk bevågenhed og mange nye jobs til djøfere. Men vi skal i gang med de grønne initiativer. Der skal gøres noget nu og du kan være med.

Vi har inviterer virksomheder som alle arbejder med grøn omstilling. Hør, hvilke jobmuligheder der er for en djøfer og benyt lejligheden til at blive klogere på, om det matcher dine kompetencer og karrieremæssige planer.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle