]]>

Arrangement

Live webinar - arbejdsmarked og jobsøgning anno 2020

Hvad er situationen på djøfernes arbejdsmarked? Hvordan kan du styrke din jobsøgning? Og hvad rører der sig i Djøfs bestyrelse med hensyn til emnerne beskæftigelse og ledighed? – kom og bliv klogere på disse ting.

Online

Hvad handler arrangementet om?

Er du ledig? Nyuddannet? Nærmer du dig afslutningen på dit studie? Vil du gerne øge chancen for at lande jobbet? Eller interesserer du dig for det politiske arbejde i Djøf?

Så kom og hør om udviklingen på djøfernes jobmarked, hent inspiration og tips til din jobsøgning og få indblik i det arbejdsmarkedspolitiske arbejde.

Du kan møde forsknings- og uddannelsespolitisk chef Wenche Marit Quist fra Djøfs Public Affairs og chefkonsulent Mads Højmark Jensen fra Djøfs Karriere og Erhverv.

Du får viden om

  • aktuelle tendenser på arbejdsmarkedet
  • hvordan du kommer nærmere jobbet
  • bestyrelsesarbejdet i Djøf, herunder hvad der rører sig i forhold til djøfernes beskæftigelse/ledighed.

Arrangementet foregår i regi af Djøfs arbejdsmarkeds- og beskæftigelsesudvalg (DABU), der er et udvalg under Djøfs bestyrelse. Det fungerer som et åbent forum for alle Djøfs arbejdssøgende medlemmer, herunder studerende og dimittender.

Praktisk info

Mødet vil foregå via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom proaccount. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom og læs også Djøfs privatlivspolitik for webinarer via Zoom.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle