]]>

Arrangement

Live webinar med Thomas Piketty

Vær med, når vi livestreamer den verdenskendte franske økonom Thomas Piketty, i årets interview med chefredaktør på Information Rune Lykkeberg.

Online

Hvad handler arrangementet om?

'Kapital og ideologi' er opfølgeren til én af århundredets vigtigste bøger, den internationale bestseller 'Kapitalen i det 21. århundrede'.

Mens Piketty i forgængeren dokumenterede stigningen i ulighed, analyserer han i 'Kapital og ideologi' ulighedens historie og fremhæver, hvordan forskellige ideologier har opretholdt uligheden gennem et årtusinde. Bogen har ved udgivelsen i Frankrig modtaget roser fra såvel internationale fagfæller som anmeldere og er et must for den, der både vil have en kritisk forståelse af det bestående samfund og et sprog for at tale om en mere retfærdig fremtid.

Djøf Forlag og Informations Forlag har i samarbejde udgivet 'Kapital og ideologi' på dansk. Bogen er blevet meget rost af anmelderne og har blandt andet modtaget 6 hjerter i Politiken og 6 stjerner i Berlingske.

Bogen ”Kapital og ideologi” er udgivet på Djøf Forlag og Informations forlag. Køb og læs mere om bogen.

Webinaret er tilrettelagt i samarbejde med dagbladet Information.

Arrangementet starter kl. 17.00 og slutter kl. 17.45 og er tilrettelagt som et interview mellem økonom Thomas Piketty og chefredaktør på Information Rune Lykkeberg. Der vil undervejs i arrangementet være mulighed for at stille spørgsmål til parterne.

Du kan tjekke ind på arrangementet fra kl. 16.30, hvor vi også hjælper med tekniske spørgsmål.

NB: Arrangementet foregår på engelsk.

Praktiske informationer

 

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Samarbejdspartnere

Dagbladet Information


Se alle