]]>

Arrangement

Live streaming af Djøf Forum 2019

Følg med over skærmen når kompetente oplægsholdere giver deres syn på bæredygtighed og business til Djøf Forum i København.

Hvad handler arrangementet om?

Du har mulighed for at se med fra lænestolen, når årets største medlemsarrangement Djøf Forum i år stiller skarpt på bæredygtighed og business. Du vil modtage et link til streamingen et par dage før afholdelsesdagen. Linket virker frem til og med søndag den 29. september 2019.  

Arrangementets tema er transition, da vi er midt i én, der er mindst lige så vigtig som den digitale transformation. En transition, hvor virksomheder skal genopfinde sig selv ud fra et bæredygtighedsprincip. Hvordan kan vi drive forretning uden at slide på naturen og os selv? Og hvordan kan vi iværksætte initiativer for bedre klima, miljø eller sundhed og samtidig basere en forretning på det? 

Oplægsholdere 

Eksperterne Steve Howard og Marga Hoek deler deres erfaringer med og indsigter i, hvordan man kan gøre en kæmpe forretning bæredygtig - og gøre bæredygtighed til forretning. Deres indlæg bringer os omkring økonomiske, sociale og politiske aspekter.

Steve Howard taler om de ledelsesmæssige udfordringer og forholdet til fx aktionærer og andre stakeholders, når man gør en virksomhed bæredygtig. Hvordan gjorde IKEA? Han taler også om, at unge forbrugere i stigende grad forventer, at virksomheder har et tydeligt purpose.

Marga Hoek taler om nødvendigheden af engagement og kapital fra erhvervslivet, hvis vi skal nå FN’s bæredygtighedsmål, og om at bruge målene som ramme for en virksomhed til at skabe en rigtig god forretning.

På scenen er også 4 startups, hvis forretningsidéer er bæredygtighed. De præsenterer deres idéer, og hvordan de hver især har gjort idéen til en virksomhed. 

Aftenens moderator er journalist Charlotte Beder fra TV2.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle