]]>

Arrangement

Live stream - studieliv i udlandet

Australien, USA eller Singapore? Der er mange overvejelser forbundet med et studieophold i udlandet. Deltag i 'Studieliv i udlandet' og bliv klogere på dine muligheder.

Hvad handler arrangementet om?

OBS. Har du ikke mulighed for at deltage i 'Studieliv i udlandet' i København eller Aarhus? Så kan du se med hjemmefra via live stream.

 

Overvejer du et studie- eller praktikophold i udlandet? Mangler du overblik over dine muligheder? Eller har du måske allerede en plads og vil høre mere om legatsøgning?

Uanset om du er ved de indledende tanker om at tage af sted eller allerede har destination og fag på plads, er der inspiration og gode tips at hente på dette arrangement.

 

Vi indleder med et modul om processen fra A til Z. Her stiller vi skarpt på både faglige, personlige og professionelle overvejelser i forbindelse med studie- og praktikophold. Vi kommer ligeledes ind på ansøgningsprocessen – både den du skal igennem, hvis du tager afsted via dit universitet og som freemover. Ligesom en række studerende vil fortælle om deres oplevelser i en Q&A session.

 

I andet modul vil chefkonsulent Lone Rank tale om studieopholdets betydning for din fremtidige karriere. Her vil du høre mere, om de kompetencer og færdigheder du tager med hjem, og hvordan du kan bruge opholdet strategisk i din jobsøgning.

Til slut vil David Dencker fra Legatbogen give gode råd til din legatsøgning. Her får du indblik i ansøgningsprocessen og gode råd til, hvordan du sikrer det bedst mulige resultat.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle