]]>

Arrangement

Legal Tech og AI

Mange virksomheder har fokus på at automatisere og optimere arbejdsprocesser. I den anledning er 'Artificial Intelligence', kunstig intelligens, og Legal Tech på alles læber. Har du lyst til at lære mere om, hvad 'AI' og Legal Tech er, og hvad der sker i din branche i fremtiden, så tilmeld dig arrangementet.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Kunstig intelligens og robotter. Sådanne begreber er ofte i mediernes overskrifter. Kunstig intelligens og robotter kommer tættere og tættere på i vores hverdag, men hvad er egentlig kunstig intelligens? Og hvad kommer det til at betyde for vores fremtid på arbejdsmarkedet og for dig?

Advokat, Kim G. Hansen, har stor erfaring inden for it-verdenen, hvor han i mange år blandt andet har rådgivet virksomheder om it-retlige forhold, it-kontrakter, softwareudvikling, spiludvikling og meget mere. Kim vil give et indblik i, hvad Legal Tech er og hvordan redskabet bliver anvendt og hvilken betydning det har for advokatbranchen.

Arrangementet bliver holdt i hyggelige omgivelser hos Rørdam, hvor der vil blive serveret en lækker anretning, vin og vand. Er du interesseret i at høre mere om AI, kunstig intelligens og Legal Tech, håber vi at se dig til arrangementet.

Program


 

Kl. 18.30 Velkomst

Kl. 18.40 Oplæg 1

Kl. 19.25 Pause

Kl. 19.55 Oplæg 2

Kl. 20.45 Spørgerunde

Kl. 21.00 Tak for i aften

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle