]]>

Arrangement

Ledelse og motivation med Dreams & Details Academy

Kom og brug din viden om ledelse og motivation i dialog med 'Dreams & Details Academy'.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

På dette arrangement kan du blive endnu klogere på ledelse og motivation sammen med organisationen 'Dreams & Details Academy'. Vi lever i en verden, der bliver mere foranderlig og dynamisk, hvor et klassisk perspektiv på ledelse og strategi ofte kommer til kort. Derfor har 'Dreams & Details Academy' udarbejdet en model, som kombinerer psykologiske motivationsfaktorer med ledelesstrategi. De anser modellen for at være universel og ønsker at blive udfordret på modellens robusthed.

Derfor kan du som HA (psyk.) studerende eller cand.merc. (psyk.) studerende på CBS komme med dit konstruktive input til modellen og det psykologiske perspektiv på ledelse og strategi. Sammen med dit input kommer Dreams & Details med deres erfaring fra den 'virkelige' verden. Eventet bliver derfor interaktivt, hvor du kan bruge din og dine medstuderendes viden fra studiet og høre, hvordan denne viden bliver omsat i praksis.

Mikael Trolle er ceo og partner i virksomheden og forelæser ved Københavns Universitet og CBS i 'Executive’s High Performance Leadership Programs'.

Efter arrangementet er der i ægte 'HA-Psyk'-ånd planlagt hygge, hvor du kan møde de andre studerende på plænen. Her byder vi på sandwich, vand og underholdning. Og vi krydser fingre for godt vejr.

Læs mere om Dreams and Details Academy

Program

Kl. 14.00 Introduktion
Kl. 14.05 Balance mellem trivsel / engagement
Kl. 14.15 Fra gammel til ny ledelsestilgang
Kl. 14.40 Præsentation af modellen
Kl. 15.00 Pause
Kl. 15.15 Øvelse
Kl. 15.35 Diskussion
Kl. 16.00 Q&A

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle