]]>

Arrangement

Ledelse anno 2018

Sidder du med en leder i maven og vil du gerne høre om, hvordan ledere i dag takler udfordringer og sætter deres kompetencer i spil? Så skal du tage med på Mortens Kro, hvor vi sætter fokus på lederes forskellighed, hvor lederpanelet belyser emner gennem forskellige perspektiver.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Dette arrangement er til, for at studerende med interesse for ledelse kan høre om, hvordan jobbet som leder kan se ud og samtidig få indblik i de mange aspekter, der er forbundet med at være leder i en organisation eller en afdeling. Rollen som leder kan byde på mange forskellige ting, især på tværs af typer af organisationer og felter.

Derfor vil arrangementet invitere ledere fra både den offentlige og den private sektor til en snak om, hvordan ledelse fungerer i deres verden, og de vil komme ind på, hvilke forskelle og ligheder der er organisationerne imellem. Idéen er, at de studerende skal gå fra arrangementet med en ny viden og forståelse for, hvad ledelse er, og måske få inspiration til en karriere inden for feltet.

Djøf Studerende Nord byder derfor på en hyggelig og spændende aften med fokus på lederens rolle i organisationen med oplæg fra blandt andre direktøren for DGI-husene i Nordkraft, Carina Husum.

Vi glæder os til at se jer.

Program

Kl. 17.00 Velkomst
Kl. 17.10 Carina Lind Husum
Kl. 17.35 Peter Møller Madsen
Kl. 18.00 Surprise
Kl. 18.25 Pause med mad og drikke
Kl. 18.55 QA og Debat
Kl. 19.30 Afslutning og networking

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle