Kursus

Ledelse af specialister

Lær, hvordan du motiverer og leder ressourcestærke og selvledende medarbejdere og specialister

Startdato og varighed

03. oktober 2018
2 dage

Tid og sted

09:00
København K

Pris

9.800 kr. ekskl. moms
Medlemmer

Hvem henvender kurset sig til?

Du er leder for ressourcestærke, selvledende og måske højt specialiserede medarbejdere med en anden faglighed end dig. Du kan også være projektleder.

Du mangler inspiration til og sparring om, hvordan du når de bedste resultater både for dem, dig og organisationen.

På kurset lærer du:

  • hvordan du leder og motiverer forskellige medarbejdertyper
  • hvordan du konkret agerer som leder
  • hvordan det bliver nemmere for dig at hvile og træde i karakter i din lederrolle 
  • hvordan du håndterer dine blinde pletter i forhold til ledelse
  • hvordan du bruger dit forhold til medarbejderne til at skabe en positiv udvikling både for den enkelte og organisationen.

Kursets indhold

På kurset arbejder du med dit personlige lederskab, og du får konkrete værktøjer til at lede, kommunikere med og motivere forskellige medarbejdertyper. Kurset sætter fokus på de ledelsesmæssige udfordringer i forhold til at have højt specialiserede selvledende og medledende medarbejdere ansat.

Hvis du som leder oplever, at det kan være vanskeligt at lede, motivere og kommunikere med selvstændige og højt specialiserede medarbejdere, er kurset relevant for dig.

Program

Relevante Dokumenter

Hvem underviser?

Kursets form

Kurset er opbygget af en række elementer, som understøtter din læring:

  • Oplæg baseret på den nyeste forskning og teori med kobling til praksis 
  • Rig mulighed for at inddrage og drøfte egne praktiske problemstillinger og egen ledelsestilgang
  • Værktøjer, metoder og konkret sparring på din ledelsesmæssige tilgang til ledelse af specialister
  • Mulighed for at afprøve metoder og værktøjer i praksis med opfølgning på dine erfaringer den sidste kursusdag
  • Træning i at holde de svære samtaler.

Pris og praktisk info

Typiske spørgmål

Når du har fundet kurset, du vil tilmeldes, kan du enten klikke på tilmeldingsknappen eller sende en mail til den kursusansvarlige med dine kontakt- og faktureringsoplysninger.
Ja - alle vores kurser er åbne for såvel medlemmer af Djøf som ikke medlemmer, hvis ikke andet er angivet på det enkelte kursus.
Ja - forplejning er inkluderet i kursusprisen. Forplejningen vil oftest bestå af morgenbrød med kaffe/the, frokost samt eftermiddagskaffe/the med kage. Kurser med overnatning er inklusiv middag.
Vi beslutter 1 måned før start, om kurset gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Vi modtager dog tilmeldinger helt frem til kursusstart.

Afmeldingsfristen er en måned inden kursets start med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Der kan vederlagsfrit foretages afmelding inden afmeldingsfristens udløb. Ved senere afmelding, dog senest 14 dage før kursets start, opkræves et administrationsgebyr på 50 % af kursusafgiften.

Ved afmelding senere kan nedsættelse af kursusafgiften ikke påregnes. Pladsen kan dog vederlagsfrit overføres til en anden deltager fra samme virksomhed. Afmelding foretages på mail eller via Mit Djøf, hvis du er medlem.

Hvis du bliver syg, er du velkommen til at overlade pladsen til en anden deltager fra samme virksomhed uden beregning. Vi vil dog gerne have besked herom, så vi kan orientere underviser, kursussted m.m. 
Det vil fremgå i fakta-boksen på det enkelte kursus, hvis der er overnatning mellem kursusdagene. Hvis der ikke står noget, er der ikke overnatning inkluderet i prisen. Vi kan dog godt være behjælpelige med bestilling af overnatning, hvis du har brug for det. Kontakt den kursusansvarlige, hvis du ønsker hjælp med dette.

Der bliver sendt en velkomstmail med praktiske informationer om kurset 1-2 uger før kursusstart. På enkelte kurser vil der være forberedelse  - du vil i så fald blive orienteret i god tid

 

Cirka 1 måned før kursusstart fremsender vi faktura for din deltagelse på kurset. Har du brug for en faktura tidligere eller at få opdelt fakturaen i rater, kan det selvfølgelig godt lade sig gøre. Kontakt den kursusansvarlige og aftal nærmere.

Hos Djøfs Kurser og Uddannelser kan vi tilbyde dig helhedsorienteret rådgivning. Vores rådgivere er fagligt velfunderede med et stort kendskab til djøfernes kompetencer og arbejdsområder. De er bredt orienteret om det danske kursusmarked og har erfaring med rådgivning på alle niveauer. Med spidskompetencer inden for hvert deres felt, vil du altid blive matchet med den mest kompetente rådgiver.

Du kan enten skrive til os på kurseroguddannelser@djoef.dk eller ringe på tlf. 33 95 97 00.

Se alle