Kursus

Lønforhandlingskursus for uddannelsesledere

Bliv bedre til at forhandle løn som leder på en uddannelsesinstitution.

Startdatoer

24-05
2018
02-10
2018
14-11
2018

Tid og sted

16:30-20:30
København K

16:30-20:30
Kolding

16:30-20:30
Aarhus C

Pris

Gratis
Medlemmer

Lønforhandlingskursus for uddannelsesledere er et lønforhandlingskursus målrettet for dig, som er leder på et gymnasium, erhvervsskole, VUC, professionshøjskole eller erhvervsakademi.

Vi tager udgangspunkt i virkeligheden på uddannelses- og undervisningsinstitutionerne, hvor der ofte er begrænsede lønmidler til rådighed i den årlige lønforhandling.

Vi starter med en introduktion til de overenskomstmæssige forhold som er gældende for netop din løn - og med udgangspunkt i de rammer ser vi nærmere på lønforhandlingen som proces.

Din løn bliver ikke fastlagt den dag, du sidder over for chefen ved forhandlingsbordet, men løbende på baggrund af dine resultater. Vi ser nærmere på betydningen af forberedelsen til lønforhandlingen og hvordan du strategisk griber processen og forhandlingen an.

Vi ser nærmere på de lønstatistiske værktøjer, som bringer dig videre til en stærkere forhandlingsposition.

Vi giver dig forudsætningerne for at stå stærkere i selve lønforhandlingen, når du skal argumentere for dine lønkrav.

Der bliver serveret mad og drikke på kurset.

Relevante Dokumenter

Hvem underviser?

Pris og praktisk info

Typiske spørgmål

Når du har fundet kurset, du vil tilmeldes, kan du enten klikke på tilmeldingsknappen eller sende en mail til den kursusansvarlige med dine kontakt- og faktureringsoplysninger.
Ja - alle vores kurser er åbne for såvel medlemmer af Djøf som ikke medlemmer, hvis ikke andet er angivet på det enkelte kursus.
Ja - forplejning er inkluderet i kursusprisen. Forplejningen vil oftest bestå af morgenbrød med kaffe/the, frokost samt eftermiddagskaffe/the med kage. Kurser med overnatning er inklusiv middag.
Vi beslutter 1 måned før start, om kurset gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Vi modtager dog tilmeldinger helt frem til kursusstart.

Afmeldingsfristen er en måned inden kursets start med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Der kan vederlagsfrit foretages afmelding inden afmeldingsfristens udløb. Ved senere afmelding, dog senest 14 dage før kursets start, opkræves et administrationsgebyr på 50 % af kursusafgiften.

Ved afmelding senere kan nedsættelse af kursusafgiften ikke påregnes. Pladsen kan dog vederlagsfrit overføres til en anden deltager fra samme virksomhed. Afmelding foretages på mail eller via Mit Djøf, hvis du er medlem.

Hvis du bliver syg, er du velkommen til at overlade pladsen til en anden deltager fra samme virksomhed uden beregning. Vi vil dog gerne have besked herom, så vi kan orientere underviser, kursussted m.m. 
Det vil fremgå i fakta-boksen på det enkelte kursus, hvis der er overnatning mellem kursusdagene. Hvis der ikke står noget, er der ikke overnatning inkluderet i prisen. Vi kan dog godt være behjælpelige med bestilling af overnatning, hvis du har brug for det. Kontakt den kursusansvarlige, hvis du ønsker hjælp med dette.

Der bliver sendt en velkomstmail med praktiske informationer om kurset 1-2 uger før kursusstart. På enkelte kurser vil der være forberedelse  - du vil i så fald blive orienteret i god tid

 

Cirka 1 måned før kursusstart fremsender vi faktura for din deltagelse på kurset. Har du brug for en faktura tidligere eller at få opdelt fakturaen i rater, kan det selvfølgelig godt lade sig gøre. Kontakt den kursusansvarlige og aftal nærmere.

Hos Djøfs Kurser og Uddannelser kan vi tilbyde dig helhedsorienteret rådgivning. Vores rådgivere er fagligt velfunderede med et stort kendskab til djøfernes kompetencer og arbejdsområder. De er bredt orienteret om det danske kursusmarked og har erfaring med rådgivning på alle niveauer. Med spidskompetencer inden for hvert deres felt, vil du altid blive matchet med den mest kompetente rådgiver.

Du kan enten skrive til os på kurseroguddannelser@djoef.dk eller ringe på tlf. 33 95 97 00.

Se alle