]]>

Arrangement

Lær dig selv at kende - og scor jobbet

Kom til en spændende aften, hvor du får mulighed for at arbejde mere bevidst med dine personlige og faglige kompetencer i forhold til at score drømmejobbet.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

'Djøf Studerende Nord' inviterer dig til et spændende arrangement, der handler om personlighedsprofiler, hvor du både lærer om dine styrker og svagheder. Kompetence- og personlighedsprofiler er et værktøj som virksomheder i stigende grad bruger i deres rekrutteringsproces. Gennem værktøjerne får du overblik over dine kvalifikationer og egenskaber, der dermed skal øge dine chancer i jobsituationen.

Du kan møde Rasmus Pugholm fra konsulenthuset Ballisager, der vil fortælle om, hvordan man som studerende kan optimere sin Linkedinprofil og gøre den mere målrettet, konkret og attraktiv.

Du kan ligeledes møde Juliette Guldberg, der er administrerende direktør i Job Vision. Juliette vil lære dig, hvordan du konkret omsætter dine kompetencer i den gode ansøgning og rådgiver om, hvordan du kan fokusere på dem til jobsamtalen, så du kan nærme dig drømmejobbet.

Vi glæder os til at se dig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle