]]>

Arrangement

Kvinder på Polit

Mød to kvinder i det økonomiske felt, nationalbankdirektør, Signe Krogstrup, og medstifter af Implement Economics, Eva Rytter Sunesen.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Bliv klogere på to kvinders uddannelse, karriere og vej dertil, når du på arrangementet møder nationalbankdirektør, Signe Krogstrup, og partner i virksomheden 'Implement Economics', Eva Rytter Sunesen, der fortæller om deres arbejde og de erfaringer, de har gjort sig - og stadig gør - inden for den økonomiske verden.

Signe Krogstrup blev udnævnt til nationalbankdirektør i 2020. Inden da har hun haft en imponerende karriere, hvor hun blandt andet har været rådgiver hos International Monetary Fund (IMF), arbejdet for den schweiziske nationalbank og været ekstern lektor på forskellige universiteter, herunder KU. Signe Krogstrup er uddannet cand.polit og har også læst en ph.d. i international økonomi i Geneve.

Eva Rytter Sunesen er partner i 'Implement Economics', som hun var med til at stifte i 2019. Hun har tidligere været Head of Policy hos Copenhagen Economics og chefkonsulent hos produktivitetskommissionen. Eva Rytter Sunesen har en kandidat i økonomi fra Aarhus Universitet og en ph.d. fra Københavns Universitet. 

I løbet af aftenen har du mulighed for at stille alle de spørgsmål, du har lyst til, og du kan hilse på studenterforeningen 'Kvinder På Polit'.   

Hvad med coronavirus?

Du kan være tryg ved, at vi følger alle retningslinjer for at forhindre smitte med ny coronavirus ved vores arrangementer.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle