]]>

Arrangement

Kvinder i Israel-Palæstina

I konfliktzoner mangler kvindernes stemmer ofte helt. Hør hvordan, Political is Personal giver palæstinensiske og jødisk israelske kvinder et talerør og skildrer, hvordan almindelige kvinder lever med konflikten.

Debat

Hvad handler arrangementet om?

Israel-Palæstinakonflikten er en kompleks konflikt med mange parter og stemmer. Her som ved andre store konflikter og samfundsproblemer hører vi ofte ikke kvindernes stemmer. Mød Sarah Arnd Linder, en dansker bosat i Israel på 12. år, der med Political is Personal sætter ansigt på de kvinder, der lever med konflikten.

Sarah Arnd Linder fortæller om sit arbejde med at portrættere kvinder i den israelsk-palæstinensiske konflikt. Med en række interview skildrer Sarah sammen med sit team, hvordan konflikten påvirker almindelige kvinders liv.

Med flere års tæt følgen af konflikten giver Sarah sin indsigt. Hun fortæller om Political is Personal, og hun kommer ind på, hvordan hun som dansker er endt i Tel Aviv med dette projekt.

Aftenen er et samarbejde mellem Djøf Paris og Frederikskirken. Arrangementet er åbent for alle, men kræver tilmelding her på Djøfs hjemmeside. For at holde hovederne skarpe byder vi på lidt mad og drikke.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle