]]>

Kursus

Kvinde, kend din talegave

Bliv klædt på til at holde tale for ethvert publikum, og fyld dit retoriske arsenal med masser af praktisk træning og personlig feedback. Du udvikler dine talegaver i naturskønne omgivelser på vores tredages luksusretreat – kun for kvinder.

Hvem henvender kurset sig til?

Du vil have mere gennemslagskraft og autoritet, når du taler og præsenterer foran andre.

Du tørster efter retoriske værktøjer, der tager højde for lige netop DIN måde at tale og præsentere på.

Måske oplever du at være ene kvinde i et mødelokale, en branche eller en organisation. Måske vil du gerne være frontperson for en større eller mindre organisation i fremtiden.

Måske vil du bare gerne give dig selv et stort kompetenceløft, som du kan bruge uanset din stilling, profession eller branche.

På kurset får du:

 • sparring og feedback på hele din fremtoning, din stemme, dit kropssprog, dit talesprog og din måde at opbygge en tale på
 • redskaber til at analysere ethvert publikum og tilpasse din tale til den enkelte situation
 • indsigt i centrale retoriske værktøjer, der skaber overbevisning hos andre
 • gentagne praktiske retoriske øvelser, der træner din evne til at tage ordet foran andre med autoritet og gennemslagskraft
 • rådgivning i at bruge PowerPoint, talepapirer og andre hjælpemidler, når du skal tale
 • kendskab til sociologisk og retorisk forskning om kvinders udfordringer og muligheder på talerstolen
 • personligt netværk med andre kvinder, som vil følge, støtte og fejre dine fremskridt.

Kurset har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Kursets indhold

’Kvinde, kend din talegave’ er intensiv personlig træning i retorik, hvor du får feedback på lige præcis din tale, dit kropssprog og din stemme. Du får retoriske værktøjer målrettet kvindelige talere og et netværk med andre dedikerede kvinder.

Via intense praktiske taleøvelser og gentagen feedback tager du et kæmpe spring fremad i din personlige udvikling som taler. Du får aktuel viden om kvinders særlige udfordringer og muligheder på talerstolen. Du gør nye erkendelser om dine personlige retoriske styrker og svagheder, og du får ro, støtte og gejst til at møde dine udfordringer og fremhæve dine talenter.

Efter kurset kan du møde ethvert publikum med en klar plan og en pakket værktøjskasse i retorik.

I er maksimalt på 7 deltagere på holdet, så der er mere tid til jer hver især. Det giver et tæt og fortroligt rum som afsæt for din udvikling.

’Kvinde, kend din talegave’ er ikke bare et kursus i retorik. Det er tre dages forkælelse i smukke omgivelser, hvor du både træner dine talegaver og får lække, frisklavet økologisk mad. Vi lærer alle bedre, når vi er i trygge, smukke rammer og får mad i alle farver, der inspirerer, nærer og booster vores hjerner.

Kursets form

’Kvinde, kend din talegave’ er et praktisk kursus i retorik med fokus på konkrete retoriske værktøjer, som du bliver trænet i og lærer at bruge med det samme. Kurset veksler derfor i høj grad mellem undervisning med brug af PowerPoint fra underviser og praktiske retoriske øvelser, som du og de andre deltagere vil blive bedt om at udføre. Sammen skaber vi et fortroligt rum, som I hver især kan udvikle jer i.

Du får mest ud af kurset, hvis du:

 • medbringer bløde sko og blødt tøj, du kan bevæge dig i, så du kan deltage i blide stemme- og kropsøvelser stående, siddende og liggende på måtte
 • er forberedt på at udføre tale- og skriveøvelser foran underviserne og resten af holdet
 • har mod på at give feedback til dine medkursister og selv modtage konkret feedback fra både underviserne og de øvrige deltagere
 • er indstillet på at deltage i walk-and-talk-øvelser, hvor I vil blive bedt om at vende en problemstilling, mens I går en tur i det fri.

Du bliver taget igennem kurset af underviser og kursusleder Nanna Vestgård og værtinde, kok og facilitator Mette Bruun Blauert.

Undervejs på kurset forstærker Djøfs digitale læringsportal din læring med forskellige læringsaktiviteter og materialer. Sammen gør vi noget godt for miljøet ved at spare på det trykte materiale.
Du kan bruge portalen fra en browser 24-7, og du kan lære de andre deltagere og underviserne at kende allerede før kurset.

Covid-19-forholdsregler på kurser

Vi følger alle retningslinjer i forhold til afstand, forplejning og hygiejne.

Se alle