]]>

Kursus

Kunstig intelligens (AI) i det offentlige - juridiske cases

Få et praktisk indblik i de juridiske udfordringer ved at bruge kunstig intelligens i det offentlige og de mulige løsninger.

Hvem henvender kurset sig til?

Du arbejder med digital forvaltning i dit daglige arbejde som leder, rådgiver, sagsbehandler eller deltager i digitaliseringsprojekter og lignende processer.

Du er formentlig jurist i den offentlige sektor, men du kan også være konsulent eller leverandør med et behov for et praktisk juridisk indblik i digitaliseringsprojekter.

 

På kurset får du:

  • kendskab til udfordringer og løsninger i arbejdet med kunstig intelligens i den offentlige sektor
  • styrket dine kompetencer til at foretage juridiske vurderinger af konkrete AI-projekter
  • indblik i brug af sagsdata i testmiljøer
  • indsigt i legalitetsvurdering af modeller før ibrugtagning til sagsbehandling
  • indblik i det juridiske maskinrum i it- og digitaliseringsprojekter 
  • brugbare cases og eksempler til dit daglige arbejde med projekter.

Kurset har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Kursets indhold

Kurset ’Kunstig intelligens (AI) i det offentlige – juridiske cases’ styrker dit arbejde med digital forvaltning gennem en casebaseret tour de force i de juridiske udfordringer ved at bruge kunstig intelligens i det offentlige og de mulige løsninger.

Kurset bygger på en offentligretlig teoretisk ramme, men giver dig samtidig et praktisk indblik i digitaliseringsprojekter. Fokus er på de udfordringer, som de erfarne undervisere er stødt på i forbindelse med konkrete it-projekter.

 

Kursets form

Kurset indeholder en teoretisk indflyvning med fokus på udfordringer ved kunstig intelligens. Med udgangspunkt i undervisernes konkrete cases og eksempler får du mulighed for at diskutere udfordringer ved og løsninger på aktuelle problemstillinger.

Kurset 'Kunstig intelligens (AI) i det offentlige – juridiske cases' svarer til 7 lektioner.

Djøfs digitale læringsportal forstærker din læring på kurset med forskellige læringsaktiviteter og materialer. Du kan bruge portalen fra en browser 24-7. Og du kan lære de andre deltagere og underviserne at kende allerede før kurset.

Sammen gør vi noget godt for miljøet ved at spare på det trykte materiale.

 

Se alle