]]>

Arrangement

Kunsten at gennemføre retssagsprøven

Retssagsprøven har en hel central betydning for din karriere i advokatbranchen, og for mange advokatfuldmægtige landet over er retssagsprøven ikke unaturligt en kilde til bekymring og stor nervøsitet. Deltag i Djøf Advokats gå hjem-møde og bliv klædt på til at gennemføre retssagsprøven, bliv inspireret og del ud af egne overvejelser, holdninger og erfaringer.

Hvad handler arrangementet om?

På Djøf Advokats gå hjem-møde vil en erfaren dommer og en erfaren censor gennemgå en række af de faldgruber, som ofte opstår i forbindelse med retssagsprøven. Herudover vil en advokat/advokatfuldmægtig, der for nylig bestod sin egen retssagsprøve, give deltagerne et unikt indblik i, hvordan prøven forløber, og give sit bud på, hvordan du som eksaminand klarer dig godt og sikkert gennem prøven.

Dagens oplægsholdere vil komme med gode råd og interessante overvejelser, som vil være særdeles relevante for dig som advokatfuldmægtig – hvad enten du står overfor at skulle op til den retssagsprøve, som finder sted med udgangspunkt i en “rigtig retssag” eller du er/vil blive tilmeldt den fiktive retssagsprøve. Gå hjem-mødet er ligeledes målrettet advokater, som ønsker et brushup på retssagsbehandlingen.

I den indlagte pause vil Djøf Advokat byde på lidt mad og noget at drikke, og der vil være mulighed for at netværke med andre advokater og advokatfuldmægtige.

Dit udbytte af kurset

Dette kursus er målrettet advokatfuldmægtige, der inden længe skal op til retssagsprøven i en sag ved domstolene eller i en fiktiv sag.

På kurset vil du få konkrete og praktiske værktøjer til at forberede og gennemføre retssagsprøven, herunder do's & don'ts med praktiske vinkler og råd til hovedforhandlingens afvikling, og hvad du med fordel kan gøre for at løfte din præstation. Ligeledes vil du få et unikt indblik i den fiktive retssagsprøves forløb, og hvordan man som eksaminand klarer sig godt og sikkert gennem prøven.

Du vil desuden få udleveret et eksemplar af hæftet ”Retssagsprøven - en guide til gennemførelsen af den praktiske prøve” med gode råd og anbefalinger til forberedelse og gennemførelse af retssagsprøven. Udgivelsen er udgivet af Djøf Advokat og muliggjort med støtte fra Dreyers Fond samt frivillig deltagelse og bidrag fra en række erfarne advokater og dommere.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle