]]>

Arrangement

Konferencen - en ny verdensorden

Hør mere om situationen, det internationale samfund befinder sig i lige nu, og om hvordan det har ændret sig markant og hvordan man kan bruge international politik til at forstå de spændinger, der ses internationalt.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Hvordan ser verden ud indenfor international politik i dag? Kinas rivende udvikling inden for teknologi og velstand placerer dem som en stigende magtindflydelse i verdensbilledet. Et russisk styre med Putin, der ønsker sig tilbage til Sovjetunionens storhedstid, har skabt en stor konflikt for resten af verden at tage stilling til.

Med et splittet EU, der internt er uenige om forsvarspolitik og demokratiske krav til sine medlemslande, kigger vi til USA, den liberale verdensordens supermagt og indehaver af den største globale militærmagt, der i øjeblikket har så rystende grund under fødderne grundet intern adspredelse, at det sætter deres førende position på spil i den fremtidige verdensorden.

Hør en række politiske eksperter komme med deres input til, hvor den globale verdensorden står nu, og hvordan den vil udvikle sig.

Konferencen bliver en spændende dag med oplæg, netværk og debatter om spændende politik og ideologier, og en dag, hvor du som deltager får sat nogle af dine fordomme på prøve, udfordret din viden og stillet din nysgerrighed.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle