]]>

Arrangement

Hvem har ansvaret for din kompetenceudvikling?

Kom til debat og fyraftensøl, når Djøf præsenterer resultaterne af den nyeste §20-analyse, og Nynne Bjerre styrer slagets gang i en debat om 'Kompetenceudvikling på fremtidens arbejdsmarked - hvem har ansvaret?’

Hvad handler arrangementet om?

Arbejdsmarkedet er under forandring. Nye teknologier forandrer virksomhedernes produkter og processer - og det stiller nye krav til arbejdstagernes kompetencer. Spørgsmålet bliver, hvordan vi sikrer, at alle løbende udvikler deres kompetencer, så alle kommer med på fremtidens arbejdsmarked.

Djøf har i en ny §20-analyse kortlagt danskernes holdning til kompetenceudvikling på tværs af blandt andet sektorer, uddannelsesniveau og alder. Vi præsenterer resultaterne af analysen og tager en debat under overskriften ”Hvem har ansvaret for din kompetenceudvikling?” Arrangementet afsluttes med en fyraftensøl.

Djøfs analysepublikation er opkaldt efter Folketingets §20-spørgsmål. Her stiller folketingsmedlemmerne drillende og dybsindige spørgsmål til ministrene. I Djøfs §20-publikation ser vi bort fra drillerierne og stiller kun spørgsmål, der flytter samfundet frem. Målet er at kvalificere den politiske debat gennem dybdegående og dagsordenssættende analyser.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle