]]>

Arrangement

Kommunikér som en konsulent

Djøf giver her en unik mulighed for at få en større forståelse af arbejdet som konsulent, og de metoder der bruges. Arrangementet er bygget op omkring et kortere oplæg, hvor der efterfølgende vil være en case som deltagerne skal løse.

Hvad handler arrangementet om?

Djøf giver her en unik mulighed for at få en større forståelse af arbejdet som konsulent, og de metoder der bruges. Arrangementet vil foregå i studenterhusets hyggelige rammer, hvor der vil være sandwich og kaffe. Oplægsholderne vil være to dimittender fra SDU, som begge arbejder for PA Consulting. PA Consulting er et internationalt konsulenthus. De arbejder for landets største virksomheder samt de centrale ministerier og styrelser.

Vi vil her blive sat ind i logikkerne og metoderne ved konsulentarbejdet - inden vi selv bliver sat til at løse en case ved at bruge metoderne. Arrangementet er bygget op omkring et kortere oplæg hvor der efterfølgende vil være en case som deltagerne skal løse. Casen vil ligge fokus på vigtigheden af klar kommunikation i konsulentbranchen. Efter casen vil der være tid til spørgsmål til oplægsholderne.

Så hvis du har overvejet konsulentbranchen på den anden side af studiet, så tag en medstuderende under armen, og bliv klogere på denne spændende branche.

Da arrangementet er bygget op omkring en case er der en naturlig grænse på antal deltagere, og der er derfor kun 30 pladser. Så skynd dig at tilmelde dig. Arrangementet er gratis og tilmelding er nødvendigt.

Program

Kl. 17.00 Velkomst
Kl. 17.15 Oplæg og case
Kl. 19.00 Spørgsmål
Kl. 20.00 Tak for i dag

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle