Kursus

Kommunikation og organisation - valgfrit modul

Du kommer længere som leder med professionel og rammende kommunikation

Startdato og varighed

05. november 2018
3 dage

Tid og sted

09:00
København V

Pris

8.800 kr. moms fri
Medlemmer

Hvem henvender modulet sig til?

Du vil lære, hvordan du håndterer virkningen af kommunikative processer professionelt i organisationer.

Du er fx leder, kommende leder, projektleder eller konsulent.

På modulet får du:

  • Teorier, begreber og metoder inden for ledelse, kommunikation og organisation
  • Indsigt i, hvordan kommunikative processer i og omkring organisationen konstruerer og konstituerer mening og betydning
  • Kompetencer til at håndtere kommunikationsprocesser i organisationen professionelt 
  • Færdigheder til at iagttage, analysere, reflektere og forholde dig fortællende, fortolkende og forhandlende til den måde, kommunikative processer konstruerer mening og betydning på.

Modulets opbygning

Undervisningsdage: 3

ECTS-point: 5 point

Program

Hvorfor lære om kommunikation i organisationen?

Du vil gerne have succes som leder. En af nøglerne er god kommunikation. Med de mange nye kommunikationsplatforme, der fejer hen over geografiske og tidsmæssige forskelle, bliver organisationer, ledere og medarbejdere udfordret på mange fronter.

Derfor skal du fokusere på samspillet mellem ledelse og kommunikation i din virksomhed. Bliver du mere bevidst om, hvordan kommunikationsprocesser påvirker dannelsen af mening og betydning i organisationen, kan du bedre trænge igennem med dine budskaber.

Hvem underviser?

Undervisere fra DTU Diplom

Undervisere fra DTU Diplom

Modulets form

Undervisningen er et miks af teoretiske oplæg, cases, diskussioner og projektarbejde.

Det valgfrie modul bliver udbudt af DTU Diplom i samarbejde med Djøfs Kurser og Uddannelser.

Se en samlet oversigt over Diplomuddannelsen i projektledelse eller Diplomuddannelsen i ledelse her.

Pris og praktisk info

Typiske spørgsmål

Når du har fundet kurset, du vil tilmeldes, kan du enten klikke på tilmeldingsknappen eller sende en mail til den kursusansvarlige med dine kontakt- og faktureringsoplysninger.
Ja - alle vores kurser er åbne for såvel medlemmer af Djøf som ikke medlemmer, hvis ikke andet er angivet på det enkelte kursus.
Ja - forplejning er inkluderet i kursusprisen. Forplejningen vil oftest bestå af morgenbrød med kaffe/the, frokost samt eftermiddagskaffe/the med kage. Kurser med overnatning er inklusiv middag.
Vi beslutter 1 måned før start, om kurset gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Vi modtager dog tilmeldinger helt frem til kursusstart.

Afmeldingsfristen er en måned inden kursets start med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Der kan vederlagsfrit foretages afmelding inden afmeldingsfristens udløb. Ved senere afmelding, dog senest 14 dage før kursets start, opkræves et administrationsgebyr på 50 % af kursusafgiften.

Ved afmelding senere kan nedsættelse af kursusafgiften ikke påregnes. Pladsen kan dog vederlagsfrit overføres til en anden deltager fra samme virksomhed. Afmelding foretages på mail eller via Mit Djøf, hvis du er medlem.

Hvis du bliver syg, er du velkommen til at overlade pladsen til en anden deltager fra samme virksomhed uden beregning. Vi vil dog gerne have besked herom, så vi kan orientere underviser, kursussted m.m. 
Det vil fremgå i fakta-boksen på det enkelte kursus, hvis der er overnatning mellem kursusdagene. Hvis der ikke står noget, er der ikke overnatning inkluderet i prisen. Vi kan dog godt være behjælpelige med bestilling af overnatning, hvis du har brug for det. Kontakt den kursusansvarlige, hvis du ønsker hjælp med dette.

Der bliver sendt en velkomstmail med praktiske informationer om kurset 1-2 uger før kursusstart. På enkelte kurser vil der være forberedelse  - du vil i så fald blive orienteret i god tid

 

Cirka 1 måned før kursusstart fremsender vi faktura for din deltagelse på kurset. Har du brug for en faktura tidligere eller at få opdelt fakturaen i rater, kan det selvfølgelig godt lade sig gøre. Kontakt den kursusansvarlige og aftal nærmere.

Hos Djøfs Kurser og Uddannelser kan vi tilbyde dig helhedsorienteret rådgivning. Vores rådgivere er fagligt velfunderede med et stort kendskab til djøfernes kompetencer og arbejdsområder. De er bredt orienteret om det danske kursusmarked og har erfaring med rådgivning på alle niveauer. Med spidskompetencer inden for hvert deres felt, vil du altid blive matchet med den mest kompetente rådgiver.

Du kan enten skrive til os på kurseroguddannelser@djoef.dk eller ringe på tlf. 33 95 97 00.

Se alle