]]>

Arrangement

Kommunalvalgsdebat og speeddating

Kom til en aften i kommunalpolitikkens ånd, hvor 'Stem ungt'-kandidater stiller med et panel, der er klar til at give dig en spændende debat med mulighed for at møde kandidaterne i øjenhøjde.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Kommunalvalg kan ofte være overvældende og til tider forvirrende. Hvem stiller op, og hvilke holdninger repræsenterer kandidaterne? På arrangementet, med foreningen 'Politologisk forening' i samarbejde med Djøf, har du muligheden for at få svar på dine spørgsmål og at speeddate en kommunalvalgspolitikker.

Du og dine studiekammerater kan møde kandidaterne i øjenhøjde og får på den måde en anderledes og unik oplevelse, der kan skabe grundlag for en fri dialog og gøre politikken mere nær og forståelig. Derudover vil denne uformelle form åbne op for et større indblik i menneskene bag politikken, hvilket for mange er mindst lige så vigtigt, når krydset skal sættes. 

Arrangementet vil være todelt således, at der den første time er præsentation og paneldebat mellem kandidaterne, hvorefter vi går over til speeddating. På denne måde kan du danne dig et indtryk af de forskellige kandidater og overveje, hvilke spørgsmål du vil stille dem, inden speeddatingen går i gang.

Til arrangementet er der sandwich, snacks og mulighed for at købe drikkevarer.  

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle