Arrangement

Kom tæt på The Mind of the Leader

Led dig selv, dine medarbejdere og din organisation til ekstraordinære resultater.

Morgenmøde

Hvad handler arrangementet om?

Til dette morgenmøde stiller vi skarpt på, hvordan du kan lede dig selv, dine medarbejdere og din organisation til at skabe bedre resultater i en digital og hektisk arbejdsdag med udgangspunkt i tre mentale kvaliteter: Mindfulness, uselviskhed og medfølelse.

I en tid med fokus på at øge motivationen og meningen i arbejdet, og hvor mange stadig bliver syge af fx stress, er der behov for ledere, som tilbyder en anden form for ledelse, end den vi kender. Det er konklusionerne i den nye ledelsesbog 'The Mind of the Leader', der er skrevet af organisationen 'Potential Project'. Bogen er baseret på en omfattende undersøgelse blandt mere end 35.000 ledere og interviews med 250 topledere. Bogen udkom fra Harvard Business Review i 2018 og er den mest forudbestilte ledelsesbog i mange år.    

Gitte Korfitsen Dybkjær, der er medforfatter på bogen og direktør for organisationen 'Potential Project', vil med udgangspunkt i bogens resultater udfolde, hvordan et ændret tankesæt og praktiske øvelser kan styrke dit lederskab og løfte dig og dine medarbejdere til at blive mere effektive, engagerede og i stand til at eksekvere på jeres mål.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle