]]>

Arrangement

Kom bag scenen på Posten og Morgenrock

Mød to af Odenses markante skikkelser inden for koncertoplevelser, og hør hvordan man driver et spillested og skaber nye koncepter som Morgenrock. Efter oplæggene og aftensmad, nyder vi sammen koncerten på Posten med Smukke Møller, der spiller Gasolin og Kim Larsen.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Kom med bag scenen på to af Odenses spillesteder og hør hvordan man laver forretning ud af musikoplevelser.

Mød Ernst Kier, der er formand for Odense Live Fonden, der driver Posten og Dexter. Ernst Kier vil fortælle, hvordan spillestederne er organiseret, hvordan de samarbejder med sponsorer, hvilke mål, de arbejder ud fra, og hvad der er essentielt for at et spillested kan eksistere.

En af musikoplevelserne man kan opleve på Dexter er konceptet Morgenrock, der er blevet en kæmpe succes der sidste år rundede 100 koncerter, hvoraf de 90 har været udsolgte. Bag konceptet står John Hr Hansen. Han vil efter Ernst Kiers oplæg fortælle, hvad der gør morgenrock så succesfuldt og hvad det har krævet at skabe en så radikal anderledes musikoplevelse.

Efter aftensmad er der koncert på Posten med Smukke Møller, der spiller Gasolin og Kim Larsen.

Der er en egenbetaling på 60 kroner til arrangementet, hvilket inkluderer oplæg, bespisning inkl en øl/sodavand samt koncertbillet. Ved tilmelding overfører du kr. 60,- via Mobilepay til box13715. Husk at påføre dit navn.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle