]]>

Arrangement

Kold som is i et varmere klima

Sammen med Lea Korsgaard fra Zetland spørger vi, om man kan være neutral i debatten om klimaet. Er det at være passiv også en måde at tage stilling på?

Hvad handler arrangementet om?

Bevidstheden om de langsomt fremadskridende klimaforandringer er et vilkår, der ikke ligner noget, vi før har stået over for som samfund. Men trods utallige rapporter og publikationer synes det at være svært at komme fra holdning til handling. Det er svære spørgsmål, som konfronterer os, uanset om vi er nøgterne embedsmænd, apolitiske medier eller helt almindelige vælgere og forbrugere.
 
Og varmen fører dilemmaer med sig: Er det overhovedet muligt at forholde sig neutralt til klimaet? Hvornår bliver passivitet sin egen form for stillingtagen.

Det stiller os alle over for valg og prioriteringer. Både på den private front og ikke mindst i arbejdslivet. Så hvordan kan man forholde sig til klima- og miljødebatten i et professionelt arbejdsmæssigt perspektiv?Zetlands chefredaktør Lea Korsgaard er blevet en markant stemme i klimadebatten – hør hendes perspektiv på området og mød også tidligere embedsmand Asger Narud, som valgte at opsige sin stilling i Finansministeriet, da han opdagede, at klima ikke fyldte noget i magtens maskinrum.

Kom og deltag i diskussionen om miljø- og klimaudfordringerne, med fokus på udfordringerne i arbejdsmæssigt henseende.

Arrangementet er åbent for alle interesserede. Også ikke-medlemmer. Du er velkommen til at tage en ven eller kollega med. Husk blot at tilmelde jer her på siden. Arrangementet er lavet i samarbejde med Zetland.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Værter


Djøf og Zetland har indgået samarbejde. Fordi sammen vil vi bidrage til den offentlige samtale om samfundsudviklingen. Og sammen med Djøfs medlemmer vil vi være med til at nuancere debatten og nyhedsbilledet, når vi sætter fokus på aktuelle problemstillinger, der optager os og kalder på fælles løsninger.

Se alle