]]>

Arrangement

Live webinar - klimamøde - Som gjaldt det livet

Jørgen Steen Nielsen, miljømedarbejder ved Dagbladet Information, fortæller om klimakrisen ud fra sine personlige erfaringer med politiske beslutningstagere og økonomiske interessegrupper.

Online

Hvad handler arrangementet om?

Lise Christensen Bjerno, der er dialogudvikler og klimaaktivist, vil interviewe Jørgen Steen Nielsen med henblik på at få et "behind the scenes"-perspektiv på de sprækker og udviklingsmuligheder, der er i den danske klimadiskurs. Hvor er de tavse fronter, hvor er der opblødning, hvilke parter rykker sig, og hvor er der potentialer, der er så spæde, at vi endnu ikke har læst om dem i avisen?

Efter interviewet har du mulighed for at stille spørgsmål og bidrage til dialogen.
 
Derefter vil I, inspireret af Jørgen Steen Nielsens fremtids­perspektiv, bringe jeres bedste erfaringer og ønsker for fremtiden i spil med henblik på indkredsning af handlingspotentialer og eventuelt nedsættelse af en arbejdsgruppe eller to. 

Bemærk venligst om din deltagelse i webinar

Djøf anvender programmet Zoom Meetings. Når du logger på webinaret siger du ja til Zooms privatlivspolitik.

Oplysning om deling af personoplysninger

Når du deltager på Djøfs Live Webinar har vi brug for dit samtykke til at dele dine personoplysninger. Når du logger på kan de øvrige deltagere se dit brugernavn og hvis du slår dit webcam til vil dit billede også kunne ses. Du skal også være opmærksom på, at din deltagelse indirekte vidner om dit medlemskab af Djøf. Du kan læse mere om Djøfs behandling af personoplysninger i Djøfs privatlivspolitik.

Samtykke

Djøfs Live webinar er baseret på at deltagerne er aktive, synlige og går i dialog. Dit samtykke er derfor en betingelse for at kunne deltage. Læs mere om Djøfs behandling af personoplysninger, herunder hvordan et samtykke trækkes tilbage, i Djøfs privatlivspolitik. Ved tilmelding samtykker du til behandling af dine personoplysninger som beskrevet ovenfor.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle