]]>

Arrangement

Klimakonference m. Connie Hedegaard

Intrpols årlige konference omhandler i år klimapolitik. Klimaudfordringerne har i mange år været, og er stadig et omdiskuteret emne. Konferencens formål er, at belyse emnet set fra et internationalt politisk perspektiv. Arrangementets hovedtaler, er tidligere klima kommissær Connie Hedegaard.

Hvad handler arrangementet om?

Uanset om man ser klimaforandringer som menneskeskabte eller naturligt betingede, så giver de udfordringer i dag, og vil også gøre det i fremtiden. Derfor har man i mange år prøvet at lave en international aftale på klimaområdet.  Det er dog ikke alle meningsdannere og forskere, som er enige i, at klimaforandringer er en trussel. Connie Hedegaard vil holde oplæg med det budskab, at klimaudfordringerne skal løses gennem internationale aftaler og internationalt samarbejde. Hun vil, sammen med flere andre interessante oplægsholdere, kaste lys over emnet.

Ved at deltage i Intrpols konference, vil du derfor få en indsigt og viden i de væsentligste problematikker, som har forbindelse til klimaudfordringerne.

Program

10.15 Velkomst v. IntRpol 

10.25 Key-note speech v. Connie Hedegaard
 
11.15 Spørgsmål til Connie Hedegaard fra salen
 
11.45 Frokost
 
12.15 Paneldebat m. Rasmus Nordqvist, Sebastian Mernild m.fl. 
 
13.45 Q&A-session
 
15.00 Oplæg fra Djøf

15.20 Afslutning

Oplægsholder

Connie Hedegaard - tidl. Klimakommissær i EU og derudover har hun været dansk minister i en årrække. Senest var hun som klima- og energiminister vært ved FN's klimakonference i København i 2009. Hun er desuden mangeårigt folketingsmedlem for det Konservative Folkeparti og har desuden arbejdet som journalist på Berlingske Tidende og DR. Connie Hedegaard har modtaget flere priser og har desuden været på Times top 100 over mest indflydelsesrige personer i verden.

  

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle