]]>

Arrangement

Klimabrunch - Operation Klimahandling

Vil du handle konkret på den globale klimatrussel? Så deltag i dette arrangementet, hvor du som medlem aktivt kan få indflydelse på regeringens forhandlinger om klimahandlingsplanen.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Arrangementet ’Operation Klimahandling’ sætter fokus på, hvordan vi kan bruge vores faglighed til at handle på klimakrisen og medvirke til nødvendig grøn omstilling. Her får du mulighed for at sætte dine perspektiver i spil, når du sammen med de øvrige deltagere skal formulere forslag, der bliver sendt til ét ministerium.

Som deltager i arrangementet kan du komme med indspark til konkrete handlingsforslag om den grønne omstilling og den aktuelle klimakrise, der sendes til ét ministerium på fredage i perioden 17. januar - 26. juni.

Turen går til Justitsministeriet med DjøfereForFuture - der består af Djøf-medlemmer med et mål om, at Djøf som fagforening skal handle på klimakrisen og bidrage til grøn omstilling.

Efter brunch og videndeling faciliteret af Lea Rottbøll Kofoed og Ib Ravn i Djøf, går vi sammen til Rigsdagsgården, hvor Operation Klimahandling starter.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle