]]>

Arrangement

Kina - klima og business

Hør om Kinas ambitiøse planer inden for bæredygtighed.

Online

Hvad handler arrangementet om?

Kina udgør med sin økonomiske vækst og store befolkning en kæmpe udfordring for det internationale samfunds bestræbelser på at bremse de globale klimaændringer. Faktisk står Kina for omtrent en fjerdedel af verdens samlede CO2-udledning. Det er mere end USA og EU tilsammen. Kina er ganske enkelt verdens vigtigste aktør, når det handler om at bremse klimaforandringerne. Og nu lyder der nye toner fra Beijing, hvor meldingen er, at Kina skal være klimaneutral. 
 
Vær med, når vi sender live fra Beijing og Shanghai, og stiller skarpt på den grønne omstilling i Kina, forretning og innovation, og hvad det betyder for et lille grønt foregangsland som Danmark. Mød Kina-ekspert og Asien-korrespondent for TV2 Christina Boutrup, klimaforsker Hans Sanderson, Kinas førende miljøforkæmper Ma Jun og erhvervsmanden Mathias Boyer, med over 20 års erfaring med kinesisk business.

Samtidig er den kinesiske innovationskraft enorm, og Kina er i forvejen verdens største marked for grønne teknologier, og det land, som investerer mest i vedvarende energi, elbiler og solceller. 

Det smitter også af på internationale og danske virksomheder, der nu i stigende grad rykker udviklingsafdelinger til Kina, hvor der både er et stigende behov og et marked for grønne løsninger samt investeringer, som intet andet sted i verden.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle