Arrangement

Kickstart den grønne omstilling i din virksomhed

Oplæg og workshop om, hvordan du som medarbejder bliver den vigtigste bæredygtighedsambassadør.

Eventpuljen

Hvad handler arrangementet om?

Vi sætter fokus på, hvordan du kan blive dynamo for den grønne omstilling på din arbejdsplads. Al forandring starter hos én person. En person, der formår at motivere sine omgivelser og påvirke både kolleger og ledelse. Bottom-up-bæredygtighed handler præcist om dette.

I 70'erne var det nærmest forbudt at tjene penge på bæredygtighed, men i dag er det tvingende nødvendigt, at flere og flere virksomheder kommer på den grønne vogn – og også tjener gode penge på det.

De virksomheder og organisationer, som ikke kommer med på den grønne vogn, vil sygne hen og langsomt forsvinde. Bæredygtighed vil blive en ting, som alle folk, kunder såvel som samarbejdspartnere, forventer af en virksomhed.

Du kender din arbejdsplads bedst, så derfor er du nøglen til at få tænkt dine idéer ind i chefens kerneforretning, KPI'er og fremtidsstrategier. Lær at lave en ministrategi for, hvordan du skaber forandring fra bunden og får ledelse og kolleger med.

På dagen får du også lejlighed til arbejde innovativt/kommercielt med udgangspunkt i egen virksomhed/idé i samspil med de andre deltagere.

Målgruppen er alle ildsjæle, der brænder for at skabe positiv forandring, men der er også meget at hente for dig, der blot er nysgerrig efter at undersøge, hvad bæredygtighed er for dig og din arbejdsplads.

Synes din ægtefælle, kollega eller ven også, at det kunne være interessant at deltage, er de også meget velkommen til at tilmelde sig her på siden.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle