]]>

Arrangement

Kavanaugh og den amerikanske højesteret

I efteråret udnævnte USA's præsident, Donald Trump, sin anden højesteretsdommer. Men hvad betyder det? Hvorfor blev udnævnelsen af en dommer en så højspændt situation? Og hvorfor er det ofte en situation, vi ser i det amerikanske samfund?

Hvad handler arrangementet om?

I efteråret udnævnte Donald Trump sin anden højesteretsdommer, men hvad betyder det? Hvorfor blev udnævnelsen af en dommer en så højspændt situation, og hvorfor er det ofte en situation, vi ser i det amerikanske samfund? Alt det vil Niels Bjerre Poulsen gøre os klogere på.

Niels Bjerre Poulsen er professor i amerikansk historie og vil fortælle om højesteretsdommeren, Kavanaugh, og den særlige rolle højesteret har i det amerikanske samfund. Niels Bjerre Poulsen er hyppigt brugt i de danske medier, når der kommenteres på det amerikanske samfund.

Arrangementet foregår ved frokosttid på SDU, og der vil være sandwich til deltagerne, der bliver udleveret i det akademiske kvarter, inden Niels Bjerre Poulsen går i gang med sit oplæg. Tag et velfortjent afbræk fra studiet, og bliv klogere på den vigtige institution, som højesteret er i det amerikanske samfund.

Program

Kl. 12.00 Velkomst og uddeling af sandwich
Kl. 12.15 Oplæg ved professor Niels Bjerre Poulsen
Kl. 13.00 Tak for i dag


 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle