]]>

Arrangement

Karrieremuligheder i EU

Djøf Belgien inviterer dig til at høre om nogle af de mange karriemuligheder, der findes i EU.

Online

Hvad handler webinaret om?

Den Europæiske Udenrigstjeneste (EEAS) og Europa-Kommissionen (EC) har etableret et toårigt program for højtkvalificerede junior-fagfolk fra EU-medlemsstaterne, hvor man kan få mulighed for at arbejde i en af EU's delegationer verden over.

Formålet med programmet er at give unge fra Danmark og resten af EU førstehåndserfaring med EU-delegationernes arbejde og en dybtgående forståelse af gennemførelsen af EU's eksterne politikker. Man kan arbejde med enten bistand, handel, økonomiske forhold, menneskerettigheder eller som politisk, presse- og informationsmedarbejder.

Det er muligt at søge en af stillingerne indtil den 31. januar 2021.

Djøf Belgien afholder i den forbindelse et informationsmøde omkring denne og andre typer stillinger i EU. På infomødet vil der være inspirerende oplæg fra Christiane Kirketerp, kabinetsmedlem i kommissær Hahns kabinet, tidligere EU-ambassadør Michael Matthiessen, EEAS, samt ambassaderåd Søren Toft fra den danske EU-repræsentation. De bor alle i Bruxelles. Der vil være fokus på mulighederne for Junior Professional in Delegation (JPD), Blue Book-trainees og de kommende EU-concours, der er på vej i foråret 2021.

Det bliver også muligt at stille uddybende spørgsmål til oplægsholderne.

Praktiske informationer 

  • Webinaret foregår via videotjenesten Zoom.
  • Du får tilsendt link og informationer om Zoom på dagen, hvor webinaret finder sted.
  • Webinaret kræver din aktive deltagelse med lyd via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat.
  • Vi starter med tjek ind kl. 15.45 (så vi sikrer os, at teknikken kører) og begynder selve webinaret kl. 16.00.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle