]]>

Arrangement

Karriereaften i Bruxelles

Djøf Belgien inviterer efterårssemestrets praktikanter til et aftenarrangement med fokus på karrieremulighederne i Bruxelles, herunder vejene til et job i EU.

Hvad handler arrangementet om?

Djøf Belgien sætter fokus på karriere i Bruxelles og EU med et aftenarrangement for danske praktikanter. 

Har du i forbindelse med dit praktikophold fået mod på mere af det, Bruxelles kan tilbyde? Så har du nu mulighed for at tale med nogle af dem, der har taget springet til en karriere i Europas hovedstad. Aftenens program sætter fokus på EPSO’s concours samt liv og karriere i Bruxelles. Der vil også være mulighed for at møde nogle af Djøf Belgiens bestyrelsesmedlemmer, som på tomandshånd kan svare efter bedste evne på netop dine spørgsmål.

Fotograf Wen-Chi Su opstiller sit mobile atelier og kan tage et flot professionelt foto af dig til brug for dit cv, din linkedinprofil eller lignende. Det er gratis at få taget sit foto.

Djøf Belgien har desuden inviteret følgende oplægsholdere:

  • Kereto Gormsen, tidligere studerende på Europa-kollegiet, med-redaktør på Brussels Brief og lobbyistkonsulent i Bruxelles, som vil tale om sine personlige erfaringer.
  • Tidligere generaldirektør i EU-Kommissionen, Claus Haugaard Sørensen, som vil tale om arbejde i EU og danskere i EU.
  • Christian Atzen, ambassaderåd ved Danmarks Faste EU-Repræsentation, vil fortælle om concours og målsætningen om at få flere danskere ind i EU-systemet.
  • Lise Toft Hessellund, netværkskonsulent for Djøf Belgien og selvstændig tolk/journalist, vil være til rådighed for spørgsmål vedrørende Djøf Belgien, concours og mulighederne for at arbejde som selvstændig i Belgien.

Djøf Belgien byder på lidt at spise og drikke, og der vil fra start være mulighed for at netværke og få taget sit cv-billede.

Medlemmer af Jusek og stagiaires uden medlemskab af Djøf er også velkomne.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle