]]>

Arrangement

Karriere hos Danske Commodities

Er du spændt på at høre, hvad du kan komme til at arbejde med, når du er færdig med at studere? Så tag med Djøf, når vi besøger Danske Commodities som er et af Danmarks førende trading houses, når det kommer til energi.

Hvad handler arrangementet om?

Kunne du tænke dig at få et indblik i, hvordan en stor virksomhed som Danske Commodities ser ud inde bag de lukkede døre? Og kunne du tænke dig at få en idé om, hvilke muligheder, der er for netop dig ude i en større virksomhed som denne? Hvis det lyder som noget for dig, så tag med på virksomhedsbesøg hos DC, hvor du vil få en introduktion til hvad DC er for en størrelse. Der vil være oplæg, hvor relevante og interessante ansatte vil fortælle om deres vej til drømmejobbet og hvordan der er at arbejde i DC.

Oplæggene har til formål at give dig et indblik i, hvilke karrieremuligheder der er hos en virksomhed som DC. Der vil være forplejning og gode muligheder for at netværke undervejs. Har du nogle konkrete spørgsmål i forhold til din uddannelse, vil der også være muligheder for at få besvaret disse. Vi glæder os til at se jer til en lærerig dag hos DC.

Program

Kl. 16.15 Tour de Office
Kl. 16.45 Danske Commodities: Trading in volatile energy markets, Andreas Schwartz Knudsen, Senior Strategy Analyst
Kl. 17.45 Graduate Programme and career opportunities, Jonas Skovbjerg Hansen, Talent Development Manager
Kl. 18.00 Tapas and networking

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle